Platforma online ofertesuper.ro este proprietatea SC Crest Services & Consulting SRL. Suntem o companie cu capital 100% românesc, cu o vechime de 17 ani pe piață.

Cum funcționează conceptul ofertesuper.ro? Accesați site-ul nostru pentru a citi în detaliu. Condițiile noastre generale se aplică tuturor acordurilor care decurg din site-ul nostru web. Clienții și partenerii noștri din România și din Europa se pot baza, de asemenea, pe condițiile noastre generale. Este de la sine înțeles că noi ne conducem după legea română.

 1. Definiții

Denumirile utilizate în aceste ”Termenii si condițiile noastre”, sunt explicate mai jos:

site de licitație: platforma noastră de licitații web (ofertesuper.ro) atât varianta mobile cât și desktop, prin care SC Crest Services & Consulting SRL oferă consumatorului produsele, ofertele și serviciile unuia sau mai multor furnizori.

consumatorul: persoana fizică care se înscrie pe site-ul ofertesuper.ro și care participă la licitațiile prezente pe site-ul ofertesuper.ro.

tu sau ofertantul: dumneavoastră, după ce v-ați înregistrat ca și consumator pe site-ul ofertesuper.ro și care puteți participa la licitațiile noastre (pe site-ul nostru) cu contul de utilizator.

furnizorul: furnizorul produsului, ofertei sau serviciilor pe care SC Crest Services & Consulting le oferă prin intermediul site-ului nostru de licitație, folosind serviciile furnizorului.

noi: SC Crest Services & Consulting SRL

Datele noastre:
SC Crest Services & Consulting SRL
RO 15630756
J 40/10315/2003
Strada Ștefan Mihăileanu nr. 27
București

Număr de telefon +4 0724 054 289

Program de lucru cu clienții:
De luni până vineri: între 10.00 – 17.00
Adresa de e-mail: office@ofertesuper.ro

 1. Condiții de utilizare
 2. Dacă aveți 18 ani sau mai mult, puteți crea un cont de utilizator pe site-ul nostru de licitație. Vă rugăm să includeți numele exact, adresa și orice alte informații necesare.
 3. Presupunem că datele furnizate la crearea contului de utilizator sunt corecte. Dacă credeți că nu sunt așa, vă rugăm să o demonstrați.
 4. Cu datele dvs. de identificare (user și parolă) vă puteți autentifica în contul de utilizator.
 5. Sunteți responsabil în orice moment pentru utilizarea contului dvs. de utilizator, precum și a ofertelor depuse din acest cont de utilizator. Așadar, păstrați-l secret și nu-l împărtășiți niciodată cu alții. O ofertă câștigătoare depusă din contul dvs. de utilizator stabilește un acord final de vânzare, ceea ce înseamnă că dvs., în calitate de titular al acestui cont de utilizator, sunteți responsabil pentru plata sumei câștigate. Chiar dacă altcineva a câștigat o ofertă folosind contul dvs.
 6. Transparența licitațiilor și politica de confidențialitate
 7. Procesul licitațiilor noastre este corect și cât se poate de transparent.
 8. Dacă participi la o licitație, numele tău real va fi indicat cu această licitație. Aceasta implică faptul că toată lumea poate vedea cine participă la o licitație. Pentru păstrarea confidențialității vom folosi doar prenume și inițiala numelui dvs. real.
 9. Detectăm în mod activ manipularea licitațiilor sau a prețurilor pe site-urile noastre de licitații sau orice altă fraudă sau abuz. Imediat ce bănuim sau observăm un abuz, acționăm în consecință. Prin urmare, puteți participa întotdeauna la licitațiile noastre în siguranță. Dacă suspectați abuz de partea altcuiva, ne puteți informa întotdeauna prin serviciul nostru pentru clienți.

Dacă ați manipulat, ați încercat să manipulați sau ați incitat pe cineva să manipuleze prețul unei licitații, indiferent dacă utilizați roboți sau nu, vă vom refuza accesul la site-ul noastre de licitație iar contul dvs. de utilizator va fi blocat. Compania noastră va încasa de la dvs. costurile pagubelor cauzate de abuz sau fraudă din partea dvs., emise din contul dvs. de utilizator, cu minimum 500 lei.

Nu aveți dreptul să plasați consecutiv mai mult de maximum o ofertă pentru un produs sau serviciu. În cazul în care faceți asta, la a doua ofertă sunteți blocat de la ofertare până când un alt ofertant plasează o nouă ofertă.

 1. Nu punem la dispoziția nimănui datele dvs. personale. Detaliile dvs. sunt salvate la noi și nu le împărtășim terților fără autorizarea dvs. Cu toate acestea, dacă ați câștigat o licitație, furnizorul produsului sau serviciului pe care l-ați câștigat (atunci când este cazul) va primi într-adevăr datele dvs. de contact și acest lucru în scopul simplu de a-i permite să execute acordul încheiat cu dvs.
 2. Folosim numarul de telefon și adresa dvs. de e-mail pentru a vă anunța că ați câștigat. În același mod, rămânem în contact cu dvs. și vă informăm despre cele mai recente și cele mai bune oferte.

Doriți să vă modificați datele dvs. sau să nu mai primiți știri de la noi? Cu contul de utilizator, puteți reprograma acest lucru în orice moment.

 1. Am luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura protecția datelor dvs. personale.

Aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate? Vă rugăm să consultați declarația noastră de confidențialitate pe site-ul nostru sau să trimiteți un mesaj la adresa office@ofertesuper.ro

 1. Produsele și serviciile scoase la licitație
 2. Dacă ați câștigat o licitație, furnizorul este întotdeauna compania/persoana care va avea grijă de produsul sau serviciul pe care l-ați câștigat și care vi-l va livra.
 3. Selectăm cu atenție furnizorii noștri, furnizorul este cel care se ocupă de execuție. Cu toate acestea, nu putem fi responsabili pentru buna prestație a furnizorului în cazul în care acesta nu este SC Crest Services & Consulting. Facem tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că furnizorul își îndeplinește corect obligațiile față de dumneavoastră. Prin urmare, dorim să fim informați despre orice reclamații cu privire la un furnizor. Vom încerca să rezolvăm aceste probleme cât putem și vom acționa din nou ca mediator între dvs. și furnizor. Prin urmare, puteți conta pe noi, dar fără a ne obliga să facem acest lucru. Nu avem nicio obligație să vă plătim despăgubiri sau rambursare, numai furnizorul poate fi obligat să facă acest lucru.
 4. Oferta noastră de pe site-ul licitației conține o descriere cât mai detaliată posibil a produselor, pachetelor sau serviciilor oferite. Cu toate acestea, orice defecțiuni sau erori în descrierea ofertei și / sau a imaginilor prezentate nu sunt obligatorii și nu duc la răspundere pentru SC Crest Services & Consulting SRL și / sau pentru furnizor.
 5. Oferta noastră de pe site-ul ofertesuper.roconține toate informațiile și indică toate costurile asociate cu câștigarea unei licitații cu cea mai mare ofertă, inclusiv costuri suplimentare (cum ar fi costurile de expediție).
 6. Perioada de valabilitate a unei licitații este listată pe pagina licitației. Cu excepția cazului în care este indicat altfel, trebuie să profitați de licitația dvs. în această perioadă de timp.
 7. Prețurile nu sunt fixe, acestea variază în funcție de procesul de licitație. Prețul final este determinat de oferta cea mai mare sau câștigătoare.
 8. Anularea unei licitații câștigate nu se aplică
 9. Dacă ați depus oferta câștigătoare și această ofertă a fost acceptată pe site, acordul (tranzacția) stabilit în acest context NU poate fi anulat sau revocat. Perioada de returnare (a unui produs sau serviciu) de 14 zile în care consumatorul poate renunța la acordul creat nu se aplică în următoarele cazuri:

Timp liber și cazare

 1. a) nu există dreptul de retragere pentru oferta completă a licitațiilor enumerate la rubricile „Vacanțe”, „Hoteluri”, „Restaurante”, și „Sărbători”. Această ofertă se referă la cazare, catering și / sau servicii de agrement care pot fi luate doar la o anumită dată sau într-o anumită perioadă. Furnizorul are capacitatea rezervată în acest scop. Prin urmare, în aceste cazuri nu aveți dreptul de dizolvare (în conformitate cu articolul 16 din Directiva 2011/83 / UE).

Produse

 1. b) Dreptul de returnare nu este valabil pentru următoarele produse:
 • cu conținut digital, cum ar fi cărțile electronice
 • care sunt fabricate după specificații specifice sau la cererea dvs. sau care sunt destinate unei anumite persoane
 • care se deteriorează rapid sau au o durată de viață limitată
 • care sunt sigilate din motive de protecție a sănătății sau de igienă și ale căror sigilii sunt tăiate odată ce sunt livrate
 • care prin natura lor sunt irevocabil amestecate cu alte produse
 • înregistrări audio și / sau video sigilate și software de calculator ale cărui sigilii sunt tăiate
 • ziare, recenzii sau reviste, (cu excepția abonamentelor)

Pentru un acord privind acest tip de produs nu aveți dreptul de retragere (în conformitate cu Directiva privind drepturile consumatorului (2011/83/UE)).

Produse cu drept de returnare

 1. c) Doar pentru alte produse decât cele menționate mai sus, puteți avea dreptul legal de returnare de 14 zile. În acest scop, puteți utiliza formularul pentru dreptul de returnare disponibil online prin formularul de contact al serviciului pentru clienți sau să ne informați în alt mod prin intermediul unei declarații fără echivoc.

Vi se cere să returnați produsul pe adresa de retur menționată odată cu livrarea, în termen de 14 zile de la primire.
Vă vom rambursa costul produselor în termen de 14 zile de la primirea produsului returnat.

Costurile de returnare sunt pe cheltuiala clientului și nu se rambursează.

 1. Finalizarea unei licitații (comenzi) câștigătoare și Plata
 2. Cu excepția cazului în care se prevede altfel în oferta de licitație, sunteți obligați să finalizați orice licitație câștigătoare în maximum 2 zile prin intermediul plății cu cardul sau direct prin plata ramburs la curier.
 3. Până nu ați achitat total comenzile (licitațiile) câștigătoare nu aveți dreptul de a lansa alte comenzi/licitații pe site-ul nostru.
 4. Puteți plăti oferta câștigată prin intermediul contului de utilizator. De asemenea, vă trimitem un e-mail cu toate detaliile și toate posibilitățile de plată. Dacă există taxe pentru anumite metode de plată, acestea vor fi indicate în mod clar cu metodele de plată în cauză.
 5. În cazul în care nu ați finalizat/achitat comenzile (licitațiile) câștigătoare în decurs de maximum 7 zile de la câștigarea unei licitații, contul dvs va fi anulat și nu veți mai avea dreptul să participați la licitații pe platforma noastră până la rezolvarea diferendului.
 6. Încălcarea regulilor pentru o licitație sau o altă tranzacție prin intermediul site-ului nostru web
 7. Aplicăm câteva reguli. Dacă le încălcați, vă putem trimite imediat un avertisment, vă putem opri de la procesul de licitație sau vă refuzăm accesul la site-ul nostru de licitație, deoarece:
 • nu respectați regulile și condițiile pe care le-am stabilit pentru licitații.
 • oferiți date eronate atunci când vă înregistrați contul de utilizator. Este imposibil pentru noi să verificăm toate datele consumatorilor prezentate pe site-ul nostru de licitație. Corectitudinea datelor dvs. este în întregime responsabilitatea dvs. și, prin urmare, sunteți responsabil pentru eventualele daune și costuri pe care le putem suporta ca urmare a înregistrărilor de date incorecte sau incomplete care vă sunt imputabile.
 • nu ați plătit sau nu ați plătit la timp de mai multe ori.
 • încalcă ilegal imaginea site-ului nostru și a serviciilor noastre.
 • folosiți un nume care este ofensator, cu încălcarea legii, înșelător, rasist, pornografic sau iresponsabil din punct de vedere etic sau chiar un nume care ar putea influența procesul de licitație.
 • au creat sau modificat un cont de utilizator cu un nume incorect.
 • a amenințat sau jignit pe oricare dintre angajații companiei noastre.
 1. Reclamații
 2. Facem tot ce ne stă în putere pentru a face licitațiile cât mai plăcute. Dacă totuși doriți să vă plângeți despre serviciile noastre, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți fără întârziere. Vom fi fericiți să vă ajutăm.
 3. Acordăm o mare importanță calității conținutului ofertelor și produselor noastre. Mai aveți o reclamație cu privire la conținutul unui pachet sau produs? Prin urmare, vă recomandăm să contactați serviciul nostru pentru clienți fără întârziere, vă vom ajuta cu plăcere.
 4. Vom încerca să rezolvăm problema dvs. în termen de 14 zile. Plângerea dvs. este prea complicată? Dacă nu reușim să facem acest lucru în această perioadă, vă vom anunța.

 

Leave a comment